Irak direnişinden Golan’a saldırı

img
Irak direnişinden Golan’a saldırı YDH

Irak İslami Direnişi, İsrail rejiminin işgali altında bulunan Golan’daki askeri hedeflere saldırı düzenledi.




YDH- Irak İslami Direnişi resmi Telegram kanalından yaptığı açıklamada İsrail rejiminin işgali altındaki Suriye’ye ait Golan’da bir askeri hedefe insansız uçakla saldırı düzenlediğini bildirdi.

Bildiride dün gerçekleştirilen operasyonun amacının İsrail rejiminin Gazze’deki sivil halka yönelik saldırılarına karşı Filistin halkını desteklemek olduğu belirtildi.

Irak İslami Direnişi, dün gece yapılan operasyonla hedef alınan yerin İsrail rejiminin Golan’daki insansız hava araçları karargahı olduğunu ifade etti.

Irak İslami Direnişi, Amerika ile çekilme müzakereleri yapan Irak hükümetini zor durumda bırakmamak için Irak ve Suriye’deki Amerikan hedeflerine yönelik saldırılarını askıya almış ve İsrail hedeflerine yönelmişti.

Dün de Irak'tan İsrail hedefklerine atılan iki füzenin Ürdün hava savunma sistemleri tarafından düşürüldüğü bildirilmişti.

Irak İslami Direnişi geçtiğimiz haftalarda da Hayfa limanındaki petrol rafinerisine, kimyasal tesislere ve Kiryat Şimona havaalanına insansız uçaklarla saldırılar yapmıştı.

    



Makaleler

Güncel