Aslanlar Yuvası: Silahlar dışında konuşma yok

img
Aslanlar Yuvası: Silahlar dışında konuşma yok YDH

Filistin Direnişi’nin Batı Şeria'daki sembollerinden olan ‘Aslanlar Yuvası’ adlı grup, el-Halil ve Eriha operasyonlarında hayatını kaybedenler için bir bildiri yayımlayarak suskunluğunu bozdu.




YDH- Filistin Direnişi’nin Batı Şeria'daki sembollerinden olan, Nablus merkezli ‘Aslanlar Yuvası’ adlı grup, aylar sonra açıklama yaparak suskunluğunu bozdu. "Şimdilik silahlar dışında konuşma yok, kan dışında diyalog yok, füzeler dışında müzakere yok ve konuşmak konuşma gününe bırakılsın." diyen Aslanlar Yuvası, suskunlukların bilinçli bir tercih olduğunu, sözü Gazze'deki Direniş'e bıraktıklarını vurguladı.

Grubun açıklaması şu şekilde:

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla

‘Onlar oturup kardeşleri için, ‘Bize itaat etselerdi öldürülmezlerdi’ dediler. De ki: ‘Eğer doğru sözlü iseniz, ölümü kendinizden savın’.’ [Âl-i İmrân sûresi: 168]

Bu, Yüce Allah'ın gerçeğidir.

Haykıran atıcıların Rabbi adına. Savaşçıların Rabbi adına. Yedi Ekim'de bir güneş ışığı gibi geçtikleri gün, boyunları çiğneyerek ve tüm Arap ülkelerinin yetmiş yılda başaramadığını başararak geçenlerin Rabbi adına. Allah'ın Kitabı’nı ezberleyenlerin, temizlerin, diz çöküp secdeye kapananların, 7 Ekim'de geçişin başlamasına on dakika kala korkmadan, ürkmeden, tereddüt etmeden çağrıya icabet edenlerin, kalpleri ve elleri titremeyenlerin, gözleri kırpmayanların Rabbi adına. Hiçbir savaşçıyı dışlanmadan, binlerce ve birkaç savaşçının Rabbi adına. İşgal, sevgili Şerit'te işlediği suçlar ve yıkımla bu bilinci yok etmeye ve yetişkinlerden önce çocukların hayal gücünden silmeye ne kadar çalışırsa çalışsın, seçkinlerin [savaşçıların] girişinden sonraki dört saat içinde elde edilen açık zaferin Rabbi adına. Dünyanın uzun bir süre araştırma ve analizlerle karşı karşıya kalacağı, yenilmez ordunun uçakları, tankları, teçhizatı ve ekipmanıyla nasıl buharlaştığı sadece dört saat!

Bu insanlar, ey asiller, tarih tarafından hatırlanacaktır. Bunlar dünyanın dengelerini değiştirenler, dünyayı altüst edenler, tehditlerini ve vaatlerini yerine getirenler, Mescid-i Aksa'nın çağrısına, Kudüs'ün ve Batı Şeria'nın özgür kadınlarının çağrısına cevap verenlerdir.

Yedi aydır tünellerinden çıkmayan savaşçıların Rabbi adına. Seçkinlerinin Rabbi adına. Savaşçılarının, askerlerinin ve liderlerinin Rabbi adına. Gazze Şeridi'nin birkaç gün içinde teslim edileceğine veya bu adamların teslim olacağına inanan bir ülkeyi ve arkasındaki ülkelere zarar veren, acı veren, yok eden ve fetheden füzelerinin, saldırılarının ve pusularının Rabbi adına. Ama hiç de öyle olmadı, hiç de öyle olmadı! Bu adamlar adaletsiz olanlara güvenmediler. Aksine, güçlü bir Rab olan Yüceler Yücesi Rabb’e güvendiler ve O’na dayandılar. Ne güçleri ne de kararlılıkları azaldı.

Günler size Gazze'nin ne yaptığını ve askerlerinin, en iyi askerlerin, Aşkalan'da konuşlanmış olanların ne yaptığını anlatacak. Günler size onların ne yaptığını anlatacak.

Şimdilik silahlar dışında konuşma yok, kan dışında diyalog yok, füzeler dışında müzakere yok ve konuşmak konuşma gününe bırakılsın.

Batı Şeria'dan Gazze'ye, iç bölgelere, diasporaya ve diaspora kamplarına kadar toprakların her yerinde yaşayan büyük halkımız:

Bu, Aslanlar Yuvası’ndan nerede olurlarsa olsunlar tüm Filistinlilere kısa bir bildiridir. Sizlere, sevdiklerimize, en onurlu halka, en saf halka ve en büyük halka sesleniyoruz:

Aslanlar Yuvası, Yüce Allah adına yemin etti ve son savaşçıya kadar tüfeğin terk edilmeyeceğine dair Yüce Allah adına yemin ediyor. Size söz verdik ve size söz veriyoruz ki, bize söz verdiğiniz gibi kalacağız, cihatta, savaşta ve özgür ve onurlu kadınların intikamını almakta yarışacağız.

Beş aydan fazla bir süre önce Gazze'deki direnişin büyüklüğü karşısında, vuruşlarının büyüklüğü karşısında, yaptıklarının ve yapmakta olduklarının büyüklüğü karşısında ve bizim beceriksizliğimiz karşısında, düşmana yakın olanların komplosu karşısında, her taraftan gelen tutuklama ve işkence kampanyaları karşısında, mezarlarındaki şehitlerin ve hatta büyük liderlerin bile yaralanma kampanyaları karşısında sessiz kalmayı seçtik ve buna karar verdik.

Tüm bunlar karşısında sessiz kalmayı tercih ettik ama Allah'a şükürler olsun ki silahlarımız hiçbir zaman susmadı ve aslanlarımız her gün ve her saat kükrüyor. Aslanlar Yuvası bu süre zarfında Batı Şeria'da hiçbir açıklama yapmadan onlarca silahlı saldırı gerçekleştirdi ve biz hâlâ açıklamaların sessiz kalması ve konuşmanın silahlara bırakılması konusunda ısrar ediyoruz.

Ve hayalperest kandırılmış insanlara diyoruz ki, Batı Şeria'daki direnişin sona ereceğini düşünen kişi hayalperest, yine hayalperesttir. Cenin Tugayı'nı bitirebileceğini düşünen yine hayalperesttir. Tulkerem Tugayı'nı ya da Batı Şeria'da faaliyet gösteren herhangi bir tugayı ya da grubu bitirebileceğini düşünen ya da düşünenler hayalperesttir ve vallahi, vallahi, vallahi, Aslanlar Yuvası’nı bitirmeyi planlayanlar, bu konuda işbirliği yapanlar, komplo kuranlar, iletişim kuranlar, tehdit edenler, uygulayanlar ve buna yemin edenler hayalperesttir. Vallahi biz sadece gücümüzü, kararlılığımızı ve sayımızı artırdık ama onu ve ona sadık olanları, ister düşman ister müttefikleri olsun, bilme hakkından mahrum bıraktık, çünkü en büyük sürprizlerimiz Allah'ın izniyle şehitlerimizdir. Aslanlar Yuvası’na mensup her savaşçı, Allah'ın izniyle şehit olduğunda ya da açık bir zafer gününde ortaya çıkacaktır.

Burada, Aslanlar Yuvası Tulkerem'in kahraman şehitlerini, onur ve şeref savaşı olan Nur Şems savaşında tereddüt etmeden ilerleyen şehitlerini yüceltmektedir. Tulkerem, doğurduğun şey için seni tebrik ediyoruz. Bir devleti, ordusunu ve ajanlarını etkisiz hale getiren bu adamlar için seni kutluyoruz.

Komutan Ebu Şucea'ya diyoruz ki, hayatta mı yoksa şehit mi, herhangi bir toprağın altında mı yoksa üstünde mi olduğu hakkında bilgi vermeksizin, sen ‘Yuva’dandın ve ‘Yuva’ da sendendi. ‘Yuva’nın çağrısına ilk cevap veren Ebu Şucea'ydı, o ve Şehit Emir Ebu Hatice. Sana diyoruz ki, ey Ebu Şucea, ister hayatta ol, ister ölü, seni tebrik ediyoruz ve onların söylediklerinden dolayı üzülme, çünkü onlar bunu söylediler ve bunu senden önceki tüm şehitlere ve liderlere söyle. Size diyoruz ki, biz sizinleyiz. Siz ve askerleriniz, bu iğrenç katliam karşısında ve halkımıza karşı işlenen tüm bu katliamlar karşısında siz bizdensiniz, biz de sizdeniz ve yaşadığımız sürece ahdimiz üzeredir.

Batı Şeria'daki, Kudüs'teki, iç bölgelerdeki, diasporadaki, her yerdeki halkımızı bugün sabah 05:30'da dışarı çıkmaya ve çatılardan ve herhangi bir meydandan tekbir getirmeye çağırıyoruz. Düşman duysun ki halkımız yaşıyor ve halkımız, yaşlılarımız ve gençlerimiz direnişin yanında, şehitlerin yanında, bu halk sadece tüfek taşıyanların yanında. Tekbirleriniz Gazze'de eli tetikte olan ve bütün bir ulusun onurunu savunan binlerce savaşçı için duyulsun. Tekbirleriniz ateş dağı Nablus'taki savaşçılar için yükselsin. Tekbirleriniz yaralı Tulkerem için duyulsun. Tekbirleriniz özgür, Anka Kuşu Ebu Şucea için yükselsin. Cenin'deki savaşçılar için duyulsun. Cenin; ilk kurşunlar ve ilk savaşlar. Onlarla ve her savaşçıyla birlikte olduğunuzu duysunlar. Yerleşimciler ve orduları kükrediğimizi ve Filistin halkının hayatta olduğunu ve diz çökmeyeceğini bilsinler.

Aslanlar Yuvası grupları da sizleri bugünden itibaren her şehirde ve köyde, her temas noktasında genel bir seferberliğe çağırıyor.

Vallahi Gazze'nin yenildiği gün biz de yenileceğiz, Allah korusun!

Konuşmaları geride bırakın ve sadece tüfeklerin sözleri olsun, çünkü iki bin ‘konuşma mermisi’ tek bir ‘demir mermisine’ eşit değildir.

Zafer, Allah'ın izniyle, Gazze ve savaşçılarınındır. Zafer Batı Şeria ve savaşçılarınındır ve ‘Zulmetmekte olanlar, nasıl bir devrimle devrileceklerini anlayacaklardır.’ [Şuara sûresi: 227]

Kimin kimi kuşatacağını göreceğiz.

Kardeşleriniz, Aslanlar Yuvası grupları”



Makaleler

Güncel