Amerikalı gazeteci Kasparian: Vergilerimiz Gazze'deki bombalara gidiyor

img
Amerikalı gazeteci Kasparian: Vergilerimiz Gazze'deki bombalara gidiyor YDH

Amerikalı gazeteci Ana Kasparian, ABD vergi gelirlerinin sağlık veya gıda yardımı yerine "Gazze ve Batı Şeria'daki insanları hedef alan bombalara" harcandığını belirtti. Kasparian, seçilen ABD başkanının partisi ne olursa olsun, dönemin İsrail başbakanı tarafından yönlendirileceğini ifade etti.




YDH - Amerikalı gazeteci Ana Kasparian, ABD hükümetinin vergi gelirlerini kullanma biçimini ve İsrail politikasını eleştirdi.

Kasparian, Amerikalıların zorlukla kazandığı vergilerin, ülke içindeki sağlık hizmetleri veya gıda yardımı gibi ihtiyaçlar için harcanmadığını belirtti.

Kasparian'a göre bu kaynaklar, bunun yerine "Gazze ve Batı Şeria'daki insanları terörize eden bombalara" aktarılıyor.

Mevcut durumu değiştirme gücünün olmadığını ifade eden Kasparian, seçmenlerin de bu konuda bir etkisinin bulunmadığını savundu.

"Hangi partiye oy verdiğinizin önemi yok"

ABD'deki siyasi partilerin bu konudaki tutumlarının farksız olduğunu belirten Kasparian, şu ifadeleri kullandı:

"İster Demokrat ister Cumhuriyetçi bir başkan adayı olsun, seçilecekler ve dönemin İsrail başbakanı kim olursa olsun onun tarafından parmaklarında oynatılacaklar."

 



Makaleler

Güncel