İsrail işgal güçleri, Batı Şeria’nın çeşitli bölgelerinde düzenlediği baskınlarda eski tutukluların eşleri de dahil olmak üzere çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.
YDH- İşgalci İsrail güçleri, bu sabah Batı Şeria’nın çeşitli bölgelerinde düzenledikleri baskın ve tutuklama operasyonlarında, eski tutsakların eşlerini de hedef aldı.
Bu bağlamda, Ulusal Medya Merkezi yerel kaynaklara dayandırarak, işgal güçlerinin Kalkilya şehrine düzenlediği baskın sırasında yaklaşık 16 kadını gözaltına aldığını ve bunların çoğunun eski tutsakların eşleri olduğunu aktardı.
İşgal güçleri, bu sabah, Tubas kenti kuzeyinde yer alan Akabe kasabasına da baskın düzenledi ve kasabaya çok sayıda askeri devriye gönderdi. İşgal güçleri kasabanın mahallelerine yayılarak birçok evi bastı.
Ayrıca, İsrail işgal askerleri Cenin’deki Cebel Ebu Zuheyr bölgesinde bir eve baskın düzenledi ve Burqin kasabasında bir Filistinli genci gözaltına aldı.