- Meysem Rizk
- 08 Mayıs 2025
"Yapmamız gereken tek şey, Hamas ile Ensarullah hareketleri arasındaki ilişki deneyiminden, Aksa Tufanı'nın ve Muhammed ed-Dayf'ın çağrısının büyük kazanımından ders çıkarmak, ona katkıda bulunmak ve üzerine inşa etmektir. Bunun dışındaki her şey Siyonizm'e hizmettir."
Trump yönetiminin, üniversitelerdeki Filistin yanlısı protestolara katılan uluslararası öğrencilerin vize iptali ve sınır dışı edilmesi gibi sert önlemler alacağı bildirildi.
Suriye’yi kaybetmekle Direniş Ekseni stratejik yenilgi mi aldı? Stratejik yenilgi ne demektir? Direniş Ekseni’nin stratejisi nedir?
YDH genel Yayın yönetmeni Alptekin Dursunoğlu, Tele-1 televizyonundan İnan Demirel'in programında Lübnan'a yönelik saldırılarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.