- 02 Haziran 2025
“İki devletli çözüm”, Gazze soykırımı ve İsrail’in apartheid rejimi olarak tanınmasına dair raporları görmezden gelen, modası geçmiş bir BM pozisyonu olup, bunu savunanlar genellikle Yahudi kolonisini meşrulaştırmaya çalışan liberal Siyonistlerdir.
Suriye'de uluslararası yaptırımların kademeli olarak kaldırılmasıyla birlikte, yabancı yatırımcılar için daha cazip bir ortam oluşturulmaya çalışılırken, yetkililer yatırım hacminde ciddi bir artış beklendiğini duyuruyor.
Suriye’yi kaybetmekle Direniş Ekseni stratejik yenilgi mi aldı? Stratejik yenilgi ne demektir? Direniş Ekseni’nin stratejisi nedir?
YDH genel Yayın yönetmeni Alptekin Dursunoğlu, Tele-1 televizyonundan İnan Demirel'in programında Lübnan'a yönelik saldırılarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.