- Hıdır Harubi
- 18 Haziran 2025
"İran'da füzelerin ilan edilen menzili 2 bin km olsa da, tahminler, İran'ın Avrupa ülkelerinde endişe yaratmamak için açıklamadığı 4 bin km'ye varan menzile sahip füzeleri olduğuna işaret ediyor."
İran’a yönelik saldırganlıkta Batı medyasının rolü, sadece haber aktaran bir mecra olmanın ötesine geçmiş görünüyor. Egemen medya organlarının, İsrail’in askeri operasyonlarını meşrulaştıran bir çizgi izleyerek, çatışmanın taraflarından biri gibi hareket ettiği yönündeki eleştiriler yeniden gündemde.
Suriye’yi kaybetmekle Direniş Ekseni stratejik yenilgi mi aldı? Stratejik yenilgi ne demektir? Direniş Ekseni’nin stratejisi nedir?
YDH genel Yayın yönetmeni Alptekin Dursunoğlu, Tele-1 televizyonundan İnan Demirel'in programında Lübnan'a yönelik saldırılarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.