- Hristo el-Murr
- 11 Haziran 2025
"İsrail'in Ekim 2023'ten bu yana İran destekli hasımlarına karşı yürüttüğü çok cepheli savaşın maliyeti oldukça yüksek oldu. Öyle ki İsrail'deki askeri harcamalar yüzde 65 artarak yaklaşık 47 milyar dolara ulaştı."
ABD, askeri alarmı abartarak Tahran'a nükleer müzakerelerde taviz verdirmeyi amaçlarken, İran uranyum zenginleştirme hakkından vazgeçmeyeceğini belirtiyor ve olası bir İsrail saldırısına eşi görülmemiş bir yanıt vereceğini vurguluyor.
Suriye’yi kaybetmekle Direniş Ekseni stratejik yenilgi mi aldı? Stratejik yenilgi ne demektir? Direniş Ekseni’nin stratejisi nedir?
YDH genel Yayın yönetmeni Alptekin Dursunoğlu, Tele-1 televizyonundan İnan Demirel'in programında Lübnan'a yönelik saldırılarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.